Κουρέματα και χτενίσματα για καρέ bob - beauty ladies.gr

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κουρέματα και χτενίσματα για καρέ bob


10000

Με τόσες αλλαγές στις τάσεις της μόδας στα μαλλιά εσείς ακόμη σκάφτεστε εάν θα αλλάξετε στυλ ή όχι; Μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να ανακαλύψετε το τέλειο κούρεμα που ταιριάζει στον τύπο σας. Είτε Θέλετε να διατηρήσετε το εντυπωσιακό μακρύ μήκος στα μαλλιά σας,είτε προτιμάτε να δοκιμάσετε μια κοντή κουπ, υπάρχει πάντα τρόπος για να το κάνετε σωστά!Σήμερα θα σας δείξουμε κουρέματα και χτενίσματα σε καρέ bob style και θα σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αποκτήσουν τα μαλλιά σας έξτρα όγκο,φυσική κίνηση και υγιή όψη!
Όσες θέλετε να υιοθετήσετε αυτό το style σίγουρα υπάρχει ένα καρέ bob που ταιριάζει και σε εσάς.Άσχετα αν το σχήμα του προσώπου σας είναι τετράγωνο ή στρογγυλό,μακρύ ή οβάλ,σε σχήμα καρδιάς ή τριγωνικό.Με αφέλειες ή με φράντζα.Ξεκινήστε λοιπόν ζητώντας τη συμβουλή του κομμωτή σας, ο οποίος Θα σας προτείνει πιο style σας πηγαίνει περισσότερο.Παράδειγμα, το ίσιο συμμετρικό καρέ σε ένα μήκος ταιριάζει τέλεια σε όσες έχουν από τη φύση τους ολόισια λεία και λεπτά μαλλιά γιατί είναι πιο πρακτικό και δεν δυσκολεύει το φορμάρισμα κάθε φορά που λούζεστε.

110
220

330
440

550
660

770
880

990

Πώς να φορμάρετε τα καρέ bob μαλλια
Φροντίστε να επισκέπτεστε το κομμωτήριο σας για ένα φρεσκάρισμα στις άκρες κάθε 6-8 βδομάδες. Παρ όλα αυτά, εάν το αμελήσετε μην πανικοβληθείτε, γιατί μπορείτε να τα φορμάρετε στο στέγνωμα με τη βοήθεια του σεσουάρ. Ξεκινήστε, λοιπόν, στεγνώνοντας πολύ καλά τα μαλλιά σας και στη συνέχεια με το σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα φορμάρετε τα σε αυτό το σχήμα.

penbeautysecrets.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου