Δυο θεραπείες απολέπισης υψίστης σημασίας για το δέρμα! - beauty ladies.gr

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δυο θεραπείες απολέπισης υψίστης σημασίας για το δέρμα!

Είναι πολύ καλό να φροντίζουμε εντατικά το δέρμα του προσώπου μας,με τακτική απολέπιση,καθαρισμό και ενυδάτωση.Αλλά τι γίνετε με το υπόλοιπο σώμα;Η επιδερμίδα καλύπτει ολόκληρο το σώμα μας και γιαυτό αξίζει και την ανάλογη φροντίδα.Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δυο θεραπείες απολέπισης υψίστης σημασίας που θα βελτιώσουν σημαντικά την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας σας, το scrub σώματος και το βούρτσισμα δέρματος. scrub σώματος



Το scrub (απολέπιση) απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τη βρομιά από το σώμα, και στη συνέχεια το δέρμα δείχνει ζωντανό, λαμπερό και υγιές. Έτσι βελτιώνεται η απορροφητικότητα του.Άρα οι θρεπτικές υδατικές λοσιόν, οι κρέμες και τα λάδια που περιέχουν αιθέρια έλαια και άλλα ιχνοστοιχεία μπορούν να διεισδύσουν πιο εύκολα.
Συνταγή για ανανεωτικό scrub σώματος
Αυτό το scrub προέρχεται από μια παλιά, παραδοσιακή ινδική θεραπεία.Το σώμα αλείφεται με ένα μείγμα λεπτοαλεσμένων σπόρων και στη συνέχεια γίνεται μασάζ με αρωματικά έλαια.'Έπειτα απ αυτό το  scrub σώματος θα νιώσετε αναζωογονημένες, με λαμπερό δέρμα, ενώ μπορείτε να το κάνετε πριν από το μασάζ της αρωματοθεραπείας.
Θα χρειαστείτε:
Ι μεγάλη χούφτα από λεπτοαλεσμένη βρώμη
Ι μεγάλη χούφτα από τριμμένα αμύγδαλα




Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο>> beauty secrets-Μυστικά ομορφιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου