Μασαζ προσωπου στο σπιτι - beauty ladies.gr

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Μασαζ προσωπου στο σπιτι


Μυστικά ομορφιάς

masaz-proswpoy-sto-spiti-www.beauty-secrets.gr

Το μασαζ προσωπου στο σπιτι,κερδίζει διαρκώς έδαφος,χάρη στην οικονομία χρόνου και χρήματος που προσφέρει.Το μασάζ προσώπου σε καθημερινή βάση μπορεί να κάνει Θαύματα. Μπορεί να αποτρέψει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, να απαλύνει τις ρυτίδες και να τονώσει την επιδερμίδα. Σήμερα με τη βοήθεια μας θα μάθετε να κάνετε μασάζ σε τρία καίρια σημεία του προσώπου σας.Το αποτέλεσμα που θα σας δώσει θα είναι αντάξιο της καλύτερης επαγγελματικής….περιποίησης.

Μασάζ για την περιοχή γύρω από το στόμα

1. ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΡΙΝΟΠΑΡΕΙΑΚΗΣ ΠΤΥΧΗΣ

Αφού απλώσετε κάποιο ειδικό για την περιοχή προϊόν στα χέρια σας, με τις άκρες του δείκτη και του αντίχειρα τσιμπάτε την περιοχή ανάμεσα στο κάτω μέρος της ρινοπαρειακής πτυχής και στα πτερύγια της μύτης. Τα τσιμπήματα πρέπει να είναι συμμετρικά στη δεξιά και αριστερή πλευρά του προσώπου.

2. ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ

Τσιμπάτε βαθιά τον μυ που βρίσκεται κάτω από τη μύτη, από το κέντρο προς τις άκρες των χειλιών. Επαναλαμβάνετε 5 φορές.

3. «ΓΕΜΙΣΜΑ» ΧΕΙΛΙΩΝ

Με τον δείκτη και τον αντίχειρα τσιμπάτε βαθιά το κάτω και το άνω χείλος σε όλο τους το μήκος, από το κέντρο προς τις άκρες. Επαναλαμβάνετε 5 φορές.

4. ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ

Επαναλαμβάνετε τις κινήσεις που περιγράφονται παραπάνω, μοιράζοντας επιφανειακά τσιμπηματάκια. Επαναλαμβάνετε 5 φορές.

masaz-gyro-apo-to-stoma-www.beauty-secrets.gr

Μασάζ για ανόρθωση και ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Ακουμπάτε το εσωτερικό της δεξιάς παλάμης στην αριστερή πλευρά του προσώπου. Κινείτε το χέρι ανοδικά, από το πιγούνι προς τον αριστερό κρόταφο και το μέτωπο. Κατόπιν «τραβάτε» το χέρι προς την κάτω δεξιά πλευρά του προσώπου. Συνεχίζετε με το αριστερό χέρι στη δεξιά πλευρά του προσώπου. Επαναλαμβάνετε τρεις φορές.

ΜΑΤΙΑ

Κάνετε μασάζ ασκώντας πιέσεις στην περιοχή γύρω από τα μάτια, με φορά από την εσωτερική γωνία προς τους κροτάφους. Τσιμπάτε την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ

Πιέζετε με τα δάχτυλα στο μέσον του άνω χείλους και κάνετε κυκλικές κινήσεις προς τα αυτιά και τους κροτάφους. Τσιμπάτε συμμετρικά στη δεξιά και αριστερή πλευρά του προσώπου.

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κάνετε μασάζ με απαλές κινήσεις από την περιοχή του ντεκολτέ προς το οστό της άνω γνάθου και αντίστροφα. Κρατάτε το πρόσωπό σας με τις παλάμες των χεριών για 3-5 δευτερόλεπτα μέχρι να νιώσετε τη Θερμότητα.

masaz-gia-anorthosi-www.beauty-secrets.gr

Μασάζ για όλο το πρόσωπο
ΜΕΤΩΠΟ

Βυθίζετε τα δάχτυλά σας σε λίγο λάδι για μασάζ. Ξεκινάτε από το μέτωπο με κυκλικές κινήσεις μασάζ και κατευθύνεστε προς τους κροτάφους, ασκώντας ελαφριά πίεση.

ΜΑΤΙΑ

Πιέζετε ελαφρώς με τους δείκτες για τρία λεπτά το σημείο στην εσωτερική γωνία των φρυδιών. Ολοκληρώνετε την κίνηση γλιστρώντας τα δάχτυλα μέχρι τους κροτάφους. Ασκείτε πιέσεις με τα δάχτυλα σε 3 σημεία της γραμμής του φρυδιού (αρχή, μέση, τέλος) και σε 3 σημεία στο κάτω οστό της κοιλότητας του ματιού (έξω γωνία, κέντρο, έσω γωνία).

ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ

Τραβάτε τρεις νοητές γραμμές: από τα ρουθούνια ως τους κροτάφους, από τα άκρα του στόματος ως τα αυτιά, από το πιγούνι ως τους λοβούς των αυτιών. Κάνετε κυκλικές κινήσεις μασάζ κατά μήκος κάθε γραμμής, ολοκληρώνοντας με απαλή πίεση.

ΣΤΟΜΑ – ΠΙΓΟΥΝΙ

Οι ανοδικές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή του στόματος βοηθούν στην απάλυνση των ρυτίδων έκφρασης που σχηματίζονται στις άκρες των χειλιών. Τέλος, μερικά τσιμπηματάκια Θα τονώσουν τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή.

ΝΤΕΚΟΛΤΕ – ΛΑΙΜΟΣ

Κάνετε απαλές, ανοδικές κινήσεις μασάζ ξεκινώντας από την περιοχή του ντεκολτέ, περνώντας από τον λαιμό και καταλήγοντας στο οστό της άνω γνάθου.

masaz-gia-olo-to-proswpo-www.beauty-secrets.gr

Πηγή:http://beauty-secrets.gr/masaz-proswpoy-sto-spiti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου